Back to Top

Miljoenen zijn u voorgegaan langs deze eeuwenoude voetpaden naar Santiago de Compostela. Nog steeds is wandelen de manier bij uitstek, voor een tocht naar Santiago de Compostela. Een wandelreis langs de St Jacobsroute met Pelgrimroutes.nl, geeft u uitgebreid de mogelijkheid om optimaal te genieten van de prachtige landschappen en historische steden en dorpen waarlangs het pad u voert. De Camino Frances blijft veruit de populairste route voor een voettocht naar Santiago maar ook de Camino Portugues en de Camino Del Norte worden steeds populairder. Ook een voettocht naar Rome of wandelen langs de Lycian Way in Turkije behoren tot de mogelijkheden.
Omdat een tocht van meerdere weken niet voor iedereen is weggelegd, hebben wij de langere routes zoals de Camino Frances, de Weg Naar Rome en de Camino Del Norte opgedeeld in routes van om en bij de 10 dagen. Pelgrimroutes.nl heeft zijn dag etappes specifiek aangepast naar ieders vermogen, zodanig dat deze qua dagelijkse wandelduur en zwaarte voor iedereen haalbaar zijn.

tevoet-tekst

Omdat het vinden van accommodatie langs de populairdere routes een probleem kan vormen, biedt Pelgrimroutes.nl u tijdens uw wandelreis, accommodatie aan in kleine sfeervolle hotelletjes gelegen langs de pelgrimsroutes. Zo bent u zeker van uw welverdiende douche en slaapplaats voor de nacht.
Ons systeem van bagage vervoer dat wij voor u hebben uitgedokterd, maakt het voor u mogelijk ten volle te genieten van de wandeltocht zonder de last van een zware rugzak met u mee te sjouwen.

Bij aankomst staan uw koffers op u te wachten. De transfers van uw bagage maakt het ook mogelijk wat extra gewicht mee te nemen of het nu wat extra wandel T-shirts zijn, een paar comfortabele schoenen voor 'savonds of een goed boek. Het feit dat u dankzij het bagage vervoer niet gelijk na aankomst in de rij moet om uw spulletjes voor morgen te wassen is een ware verademing.
Ook voor onze routebeschrijvingen hebben wij een uniek concept bedacht. U krijgt van ons twee Nederlandstalige route beschrijvingen, de eerste is een standaard beschrijving van de door u te volgen dagetappe. De tweede is een uitgebreide cultureel historische beschrijving van datzelfde traject, die u dan 's avonds in alle rust nog eens kunt nalezen zonder dat u het extra gewicht ervan met u meedraagt.
Pelgrimroutes.nl streeft ernaar op deze manier iedereen een unieke wandelervaring te bezorgen, waar u nog lang met mooie herinneringen op zult terugkijken