Cinque Terre – Individuele wandelreis, 7 dagen


Deze unieke wandeltocht voert u langs de beroemde Ligurische kust.  U volgt een netwerk van oude paden van dorpje naar dorpje door de Italiaans Riviera en slaapt steeds weer op een nieuwe plek. Elke dag wordt u opnieuw verrast door de eindeloze  uitzichten over de middelandse Zee. U wandelt afwisselend door wijngaarden, hoog boven de zee, langs kliffen en bossen maar daalt steeds weer terug af naar de haventjes en het strand. De beroemde kleurrijke havenstadjes van deze regio vormen uiteraard één van de hoogtepunten van deze reis. Hier kunt u ook genieten van de heerlijke keuken van deze streek. Kortom een bijzonder afwisselende reis voor ieder wie van zeezichten en prachtige kusten houdt.

 

 


2Route 1 : De golf van Portofino, 7 dagen
Een prachtige wandelreis langs de weelderige bloemenkust van Italië, vanuit het eeuwenoude Genua langs de prachtige rotskust van Portofino naar het schitterende Cinque Terre.

Gradatie:schelpschelp-half vanaf € 695

 


2Route 2: Cinque Terre, individuele wandelreis, 7 dagen
Een unieke wandelreis langs de prachtige bloemenkust van Italië, waarbij elke avond in een ander pittoresk dorpje overnacht wordt. Misschien wel de beroemdste kustroute ter wereld.

Gradatie:schelpschelp-half vanaf € 790